SOCIAL MEDIA

Friday, April 8, 2016

Oriflame NovAge

Imala sam priliku da prisustvujem promociji nove Oriflame kolekcije. U prijatnom ambijentu i divnoj atmosferi upoznate smo sa  karakteristikama NovAge proizvoda. 

NovAge dolazi u tri varijante: Ultimate Lift (40+) za povećanje elastičnosti kože,  Ecollagen (30+) za umanjivanje bora, True Perfection (20+) za borbu protiv prvih znakova starenja.


,, NovAge je rezultat jedinstvenog naučnog istraživanja, Age Reflect , koje je uključivalo skoro 1000 žena. Saznanja dobijena iz Age Reflect istraživanja nam govore da 4 od 5 žena ne izgledaju shodno svojim biološkim godinama."



NovAge True Perfection kolekcija (20+)

,,Napredna i efikasna kolekcija  za negu kože posebno osmišljena za aktivne mlada žene. Dehidrirana koža bez sjaja sa proširenim porama otkriva posledice užurbanog načina života. True Perfection klinički dokazano poboljšava ten, hidrira kožu i daje joj blistavost, te umanjuje pore , bez obzira na užurban način života. Znakovi  kao beživotan izgled kože i proširene pore mogu se pojaviti kao rezultat nedostatka sna, loše ishrane i stresa . True Perfection uključuje dve inovativne tehnologije - patentirani ekstrakt albicije i ekstrakt biljnih matičnih ćelija acai bobica. Delujući u sinergiji, pročišćuju ćelije kože iznutra da bi vratile savršen izgled kože i pomažu u odgađanju pojave linija i bira u budućnosti."
Za svakodnevnu negu nije potrebno mnogo vremena.
Očistite kožu gelom za umivanje, tonirajte je tonikom. Nakon  toga nanesite okoloočnu kremu, serum i dnevnu /noćnu kremu.
Koristim sve ovre proizvode, ujutru i uveče. Koristim ih sa velikim uživanjem i nije mi teško i ne mrzi me kao što je nekada znalo da se desi. Mogu reći da izuzetno prijaju mojoj koži upravo u smislu da deluje svežije i blistavije.  Svi proizvodi lepo mirišu. Gel lepo peni. Tonik ne peče. Kreme se lako upijaju. Ceo proces se vrlo brzo obavi.







 NovAge True Perfection kolekcija će moći da se naruči u katalogu  C5 koji je aktuelan od 19.4. Moći će da se kupi po promotivnoj ceni, 4999 din. za celu kolekciju.

Redovne cene su:

  • Gel 1199 din.
  • Tonik 1199 din.
  • Okoloočna krema 999 din.
  • Serum 1899 din.
  • Dnevna i noćna krema, obe po 1699 din.
Ako ste u fazi potrage za proizvodima za negu kože Oriflame NovAge može biti pravi izbor.

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija

*pr proizvodi

Post a Comment